Hvordan kommer vi i gang?


Har du besluttet dig for at for at få større indsigt i din slægtshistorie, så kan du her læse nogle praktiske detaljer omkring, hvordan vi kan arbejde sammen om at finde frem til din slægt.

Hvad skal du levere?

For at komme i gang med slægtsforskningen skal jeg bruge oplysninger om fødselsår og fødesogn fra personer født før 1960, dvs. fødselsår og sogn fra dig selv og/eller fra dine forældre eller hvis dine forældre er født senere end 1960, skal jeg bruge data fra dine bedsteforældre. Priserne for anetræet er beregnet ud fra, at jeg skal kunne klare arbejdet via internettet, dvs. uden at jeg skal besøge landsarkiverne. Det er lidt forskelligt fra sogn til sogn, hvor meget der er tilgængeligt på internettet.

Ordrebekræftelse

Når vi har aftalt hvad du gerne vil have lavet, sender jeg en ordrebekræftelse

Leveringtid

Afhænger af hvor mange kunder jeg har, men er der plads i min kalender kan jeg levere anetræet i løbet af 3-4 uger.

Garanti

Der er ingen garanti for, at jeg kan finde dine aner. Kirkebøger og folketællinger kan være bortkommet, dine aner kan være indvandret, så det i nogle tilfælde bliver for kostbart at finde dem, og der kan tænkes en lang række andre forhindringer, der kan dukke op. I de tilfælde må projektet evt. opgives, og du kan vælge at betale en reduceret pris for det, jeg har fundet, eller at vi stopper arbejdet, og at du derfor ikke skal betale noget.

Ansvar

Jeg vil forsøge at komme så nær på at data bliver 100 % korrekte. Men jeg yder ingen garanti. Arbejdet bygger på kilder, som må formodes at være sandfærdige, men som i nogle tilfælde viser sig ikke at være det. Mange fejl i kirkebøger og folketællinger kan jeg finde og rette ved at krydstjekke mellem forskellige kilder, men det er ikke altid muligt at være helt sikker på korrektheden af data.

Betaling

Betalingen skal foreligge ved levering. Alle priser er inklusive moms. Du får ved levering en faktura med oplysninger om hvordan du betaler.

Copyright © Dandelion by Pexeto